lalalove trouwfotografie | » it's all about LOVE and PRETTY PICTURES! lalalove-it! Ga je trouwen? Kijk dan op onze website!

Valentijnsdag | Lalalove Bruidsfotografie

…en dan is het Valentijnsdag! Haha, we keken een paar dagen geleden TV en bleven hangen op een zender waar een amerikaanse cabaretier vertelde dat Valentijnsdag alleen voor vrouwen zou zijn. Wat hebben we hard gelachen want hij deed dat hilarisch. Hij vertelde dat hij echt nog nooit een man had gezien die helemaal ging flippen in een winkel van hartjes en chocolaatjes en roze en … oh yippee het is weer Valentijnsdag.

Zou hij een beetje gelijk hebben? ;) – alhoewel wij ook niet van die zoetjes zijn, hoor maar… We just love LOVE. Wat een mooie dag om de LIEFDE te vieren! Kijk dit lieve stel hieronder nou, van een LOVESHOOT in hartje Arnhem

lalalove_0387lalalove_0388lalalove_0389lalalove_0390lalalove_0391lalalove_0392lalalove_0393En nog een paar iPhone fotootjes! Ze staan ook op instagram. Heb je ook een instagram-account dan volg ons. Leuk om je daar te ontmoeten!
Je kunt Liz hier vinden en Tin hier.

lalalove_0394

HAPPY VALENTIJNSDAG!

xo

FACEBOOK ITTWEET ITPIN ITBACK TO TOP

Mariëlle - Heel romantisch! Ik vind Valentijnsdag altijd echt zo’n leuke romantische dag, ook al doe je er helemaal niet aan, er is toch altijd zo’n mooi liefdevol gevoel die dag!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*