Tarieven

Vanaf 4 uur fotografie komen wij al fotograferen op jullie trouwdag! We zorgen ervoor dat jullie trouwdag wordt vastgelegd op een unieke en persoonlijke manier. Jullie kunnen al een bruidsreportage bij ons boeken vanaf 4 uur.

* Het boeken van een fotosessie op jullie trouwdag betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op onze site(s) en/of social media/fotowedstrijden, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

—————————————————————

Loveshoot

Een loveshoot voorafgaand aan je trouwdag is echt geweldig om te doen! Een soort van try-out voor de shoot op jullie bruiloft, daarom vinden we het ook leuk om jullie 15% korting te geven op de loveshoot. De foto’s kan je eventueel gebruiken voor je trouwkaart. Kijk op onze andere websites voor de mogelijkheden: www.lizetbeek.nl en www.spaghettiii.nl

—————————————————————

Album

Wil je graag een mooi album laten maken van de foto’s die wij op jullie bruiloft hebben gemaakt? Naast het album wat jullie al bij het pakket krijgen? Dat kan natuurlijk! Klik hier voor de mogelijkheden.