lalalove trouwfotografie | » it's all about LOVE and PRETTY PICTURES! lalalove-it! Ga je trouwen? Kijk dan op onze website!

sylvana en erwin – lalalove.nl

De trouwdag van Sylvana en Erwin je weet wel – dat stel met de rode fiets! Er waren meer bijzonderheden op hun trouwdag! Gewoon lekker kijken:

De bruidsjapon van Assepoester hing al mooi klaar!Jaaaa! op naar het stadhuis!Er is een eeuwenoude drempel bewaard gebleven in het stadhuis van Vlaardingen. Elk getrouwd stel mag daar iets bijzonders meedoen. S&E besloten om er heeeel gelukkig en blij overheen te springen!Hoe leuk! Een groepsfoto met hartenballonnen. In 1 klap van zo’n saaie statiefoto af!Na het stadhuis reden we in een rode dubbeldekker naar Hoek van Holland en werd er verder feestgevierd in strandclub Danz.Als alternatief voor het gastenboek, werden er polaroid-fuji fotootjes gemaakt! Dat vonden de gasten echt leuk. ‘Nog nooit eerder tegengekomen op een bruiloft!’ werd er gezegd. Hoe origineel!Natuurlijk even uitwaaien op het strand!En ook zij leefden nog lang en gelukkig!

xo

FACEBOOK ITTWEET ITPIN ITBACK TO TOP

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*