Onze werkwijze

Krijgen wij een aanvraag om te fotograferen op jullie trouwdag dan doen we eerst een rondedansje!
Graag nodigen wij jullie dan uit om de trouwdag door te nemen in een gezellig grandcafé in de buurt van Arnhem of Enschede. Net wat handig is!
Daarna ontvangen jullie een bevestiging met wat we besproken hebben.
Lizet en Tineke komen altijd samen fotograferen!

Wij vinden het belangrijk dat de foto’s echt zijn en precies zijn zoals de dag verloopt. Mooie details; ontroerende, te gekke momenten vangen en ook momenten die alleen van jullie zijn. Tijdens de – zoals wij het noemen – loveshoot op je trouwdag, maken we foto’s van jullie twee. Tenminste als je dat wilt inplannen. De fotografie verloopt heel ontspannen, want: we zagen net iets liefs gebeuren tussen jullie twee dat best nog eens over gedaan mag worden of we liepen langs dat mooie bankje of dat gezellige terrasje dat natuurlijk het ultieme plekje is voor een prachtig shot! Misschien ben je ‘in’ voor iets geks, maar het gaat erom dat je je gemakkelijk voelt. Wat bij je past!

Na de trouwdag gaan we de foto’s bewerken en maken wij een selectie die online te bekijken is. Deze foto’s ontvang je op DVD of USB-stick. Voor een fotoalbum kan je natuurlijk ook bij ons terecht!

Loveshoot

Een loveshoot kan ook voorafgaand aan je trouwdag! Echt geweldig om te doen en soort van try-out voor de shoot op jullie bruiloft, daarom vinden we het ook leuk om jullie 15% korting te geven op de loveshoot. De foto’s kan je ook gebruiken voor je trouwkaart. Kijk op onze andere websites voor de mogelijkheden: www.lizetbeek.nl en www.spaghettiii.nl

Uiteindelijk kunnen we alles bespreken tijdens onze ontmoeting vooraf en jullie weten ons te vinden als er iets niet duidelijk is.