lalalove trouwfotografie | » it's all about LOVE and PRETTY PICTURES! lalalove-it! Ga je trouwen? Kijk dan op onze website!

Alle blogposts op een rijtje!

Even snel kijken welke blogposts we allemaal hebben? Hier kun je ze wat makkelijker vinden!

Fijne buitenbruiloft | Erve beverborg de Lutte

Wij houden hiervan! Een heerlijke buiten bruiloft. Mooi weer, mooie mensen… Wat wil je nog meer?!View full post »

trouwen bij it Flinkeboskje | Friesland

Ohhh wat was het een toffe dag! Leuke mensen, een mooi bruidspaar & kids en een hele toffe locatie! Wij houden ervanView full post »

Trouwen in september | Stephanie & Vincent en hun zoontje

 Stephanie en Vincent en hun zoontje trouwden in september, wat een heerlijke maand om te trouwen! (vinden wij ;) WatView full post »

wat een kleurrijke dag! | trouwen Woeste Hoeve | lalalove

Wat een kleurrijke trouwdag was dit afgelopen september en wat een feestelijke dag op een prachtige locatie! Kijk mee opView full post »

zomerse bruiloft vlakbij Hengelo | lalalove

Zomerse bruiloften, nog een paar maanden! wat zien we daar weer naar uit! Hieronder de foto’s van een trouwdag inView full post »

Maaike & Bas trouwen! | trouwen in Nijmegen

Maaike en Bas en hun kinderen trouwden in Nijmegen. Wat een prachtige, zomerse dag hadden ze uitgekozen! We gingenView full post »

Yes! | Trouwfotografie Nederland

Yes! Ook wij zijn alweer druk bezig met het trouwseizoen van 2015! We zullen binnenkort ons blog eens even goed updatenView full post »

Marinka en Tomas | Trouwfotografie Austerlitz

Update! Alweer vrijdag en alweer maart. We kunnen niet wachten op de lente! Even wat fijne foto’s van dezeView full post »

Eervolle vermelding Masters of Dutch Wedding Photography! | Bruidsfotografie

Wohooo!!! We hebben een eervolle vermelding bij de Masters of Dutch Wedding Photography! We willen wat meer gaan meedoenView full post »

Valentijnsdag | Lalalove Bruidsfotografie

…en dan is het Valentijnsdag! Haha, we keken een paar dagen geleden TV en bleven hangen op een zender waar eenView full post »

Happy monday! | lalalove trouwfotografie arnhem

Na een fijne wandeling vanochtend met onze honden, zitten we nu weer achter ons buro. Eerst even op zoek naar een fotoView full post »

Linda en Daniël | Trouwfotografie Rotterdam

Wat hadden we een te gekke trouwdag in Rotterdam! We hebben een tijdje terug al een preview laten zien, maar hier is danView full post »

Bruidsboeket | Lalalove Trouwfotografie

Het nieuwe jaar is alweer begonnen en we hebben zoveel toffe foto’s nog niet gedeeld! We gaan alles inhalen, hoorView full post »

Xmas! | Lalalove Trouwfotografie

PS: Laura draagt haar trouwjurk! Hoezo maar 1x dragen jouw mooiste jurk :)View full post »

Nieuw album! | Lalalove Trouwfotografie

WAUW! Kijk eens wat een te gek nieuw album we hebben… en dan hebben we nog niets gezegd over de luxe box waarinView full post »

LOVE! | Trouwfotografie Ede

We waren er nog nooit eerder geweest voor een fotoshoot – de oude Enka-fabriek in Ede. Dan denk je: wow, weerView full post »

Ilse & Coen | Trouwfotografie Ambt Delden

Zo!! Na een ietwat drukke periode hebben wij ook weer wat meer tijd om een leuke blogpost te maken! We hebben hele leukeView full post »

Preview! |Trouwfotografie Rotterdam

Wat een leuke bruiloft mochten we gister fotograferen! Hier een korte preview van de dag!View full post »

Sara en Michiel! | Trouwfotografie Diemen

Zomers trouwen… alles vrolijk en zonnig! Ik zou het zo nog eens overdoen – ja echt! Heerlijk buiten metView full post »

Bruidsboeket | Inspiratie, DIY

Misschien heb je wel wat beters te doen ter voorbereiding op je trouwdag en laat je het liever aan de bloemenwinkel overView full post »

Jampotjes op Arnhemsmeisje! | Inspiratie, DIY

Arnhems Meisje spotte de jampotjes van ons bruidspaar Jeunnesse en Marcel!View full post »

Ingrid en Harry! | Trouwfotografie Utrecht

Ingrid en Harry hebben we een paar weken geleden al aan jullie voorgesteld! Wat hebben we genoten van het bewerken vanView full post »

Party ideas! We lalalove | Inspiratie

Gooien met confetti, een dansje wagen op de dansvloer met een paar nieuwe slippers aan, of een leuke picknick in hetView full post »

Trouwen in Utrecht!

Gister trouwden Ingrid en Harry in Utrecht. Wat een ontzettend leuke dag. Het goot van de regen. Dat wel. Maar oh oh,View full post »

Valentine’s Day

Het is Valentijnsdag! Al lekker chocoladehartjes aan het snoepen of een ontbijtje op bed? ;-) We kwamen deze quote opView full post »

We lalalove Flowers!

Hoe fijn was het weer de afgelopen paar dagen! De lente komt eraan, dus we gaan de bloemetjes buiten zetten! Bij trouwenView full post »

let love sparkle!

‘let love sparkle’ – voor een liefdevol 2014! deze sterretjes hartjes stuurden we de bruidsparen dieView full post »

Fijne Kerstdagen!

Iedereen fijne kerstdagen gewenst! Lekker genieten van een kop warme chocomel, al dat lekkere eten en de gezelligheid!View full post »

Lydia en Jeroen | Trouwfotografie Utrecht, Amerongen

Lydia en Jeroen terwijl het al bijna kerst is, iedereen aan de warme choco zit en de zomer alweer lang geleden lijkt,View full post »

Trouwkaart inspiratie!

Ohh kijk dan wat een leuke trouwkaart! Ze hebben de uitnodiging op een stoere poster laten drukken, is eens wat andersView full post »

Amy en Kevin | Trouwen in het witte huis Finley

Amy en Kevin hadden we al een jaar eerder ontmoet! Ze wilden er zeker van zijn dat Lalalove vrij was op hun trouwdag,View full post »

Jeunesse en Marcel | Trouwfotografie Texel

Texel, wat hebben wij het daar leuk gehad! Wij hebben het vaak even gemeldt maar dan nu eindelijk foto’s. DeView full post »

Marieke, Annejan en dochters!

Ergens in augustus, in de Hortus Arcadie in Nijmegen, trouwden Marieke, Annejan en dochters! We vinden het altijdView full post »

We’re back!

Allebei een heerlijke vakantie gehad – maar ook alweer druk aan het werk! Er komen de komende tijd nog hele leukeView full post »

Let’s go on a Holiday!

We mochten vorige week gewoon lekker in Texel komen fotograferen, hoe tof is dat?! Lizet heeft er mooi twee nachtjes aanView full post »

Tip!

Tip van ons! kan je echt niet kiezen tussen: prinsessentaarten, roomsoesjestorens, schalen vol macarons, hippe cupcakesView full post »

Fabiola en Joost

Hoe we het hebben gehad op Texel? Ja, te gek natuurlijk!! Maar die foto’s laten nog even op zich wachten.. EerstView full post »

Uitnodiging Jeunesse & Marcel! | Trouwfotografie Texel

eind augustus is het zover dan nemen wij de ‘love’-boot naar Texel om daar het trouwfeest te fotograferenView full post »

i like roadtrips and you

Deze foto is van een recente trouwdag! Vlak voor de trouwdag fluisterde de bruidegom mij in het oor dat hij leukView full post »

Kim & Laurens | Trouwfotografie Voorburg

De bruid van gisteren had een vlechtje, mooi en lief hé… xoView full post »

op naar Voorburg!

Wij trekken onze roze chucks weer aan en gaan gezellig een bruiloft fotograferen in Voorburg!View full post »

roelien & rutger!

We zijn er weer met de eerste trouwdag van het seizoen! de trouwdag van Roelien en Rutger. Kijk gewoon maar, want zeView full post »

Wohoooo

En… wat vinden jullie ervan? van ons nieuwe blog? Helemaal LALALOVE toch?!!!! we zijn er zo happy mee. Meteen maarView full post »

m en j trouwen – recidence rhenen

Wat was het prachtig de afgelopen weken met die witte wereld. Wij houden  ervan, krakende stappen in verse sneeuw,View full post »

suzanne, menko en kids! lalalove.nl

De trouwdag van Suzanne, Menko en kinderen was vlak voor kerst. Wij hebben allemaal geduimd voor sneeuw, maar in plaatsView full post »

lalalove op pinterest!

 Teveel gave feest- en trouwideeen om voor onszelf te houden. Check onze lalalove pinterest! en get inspired.View full post »

carianne en marc! lalalove.nl

Allereerst willen wij jullie een mooi en liefdevol 2013 toewensen! Zeg maar zoiets als: peace, love and get married inView full post »

flipflap preview van suzanne en menko! lalalove.nl

Wij wensen iedereen een fijne kerst en veel lalalove!! xo Lizet en TinekeView full post »

sneeuw! lalalove.nl

Stiekem vinden wij het verdrrraaid jammer dat we geen bruiloft fotograferen vandaag! oh, hoe mooi zou dat zijn….al dieView full post »

belgische bruiloft! lalalove.nl

Elly en Jef benaderden ons begin dit jaar om foto’s te maken op hun bruiloft. Tijdens het kennismakingsgesprek wildenView full post »

preview c en m! lalalove.nl

Jaaa! we hebben alweer een leuke preview! Een fantastische dag! Het was ook een echte herfst bruiloft – met regen,View full post »

A en M trouwen! fort bij vechten

A&M wilden buiten trouwen! Ze organiseerden hun trouwdag een jaar van te voren. Niet dat ze zulke pietjes preciesView full post »

preview elly en jef! lalalove.nl

Wat een leuke wedding mochten wij afgelopen zaterdag fotograferen! En eentje over de grens nog wel, in België! Toen weView full post »

sneak peak! – buiten trouwen fort bij Vechten Bunnik

Even een sneak peek met mucho lalalove! De echte blogpost laat nog even op zich wachten maar alvast een klein kijkjeView full post »

nieuwe kleur van de liefde – loveshoot op een bruiloft

kijk op het Spaghetti blog voor meer foto’s! fijne dag iedereen en Lalalove! xo Tin.View full post »

linda & ben – lalalove.nl

Wohooo! Vorige week was de bruiloft van Linda & Ben! Ze zijn getrouwd in het openluchtmuseum in Ootmarsum, mooieView full post »

sylvana en erwin – lalalove.nl

De trouwdag van Sylvana en Erwin je weet wel – dat stel met de rode fiets! Er waren meer bijzonderheden op hunView full post »

esther & olaf in castricum aan zee! lalalove.nl

Vorige week woensdag was ik in Castricum aan Zee op de bruiloft van Esther & Olaf – lekker aan het strand! Ik kenView full post »

album! lalalove.nl

Hadden we hiervoor nog een blogpost over Bianca & Jaco – hier is hun prrrachtige album! Blijft een feestje om zoView full post »

bianca & jaco – lalalove.nl

Een uitgebreide blogpost van de trouwdag van Bianca & Jaco! ohw, we blijven het zeggen: wat een lieve, enthousiasteView full post »

preview s en e! lalalove.nl

Vrijdag waren wij in Vlaardingen en aan het strand van Hoek van Holland op de bruiloft van Sylvana en Erwin. WeView full post »

dvd-album – lalalove.nl

Mogen wij 5 uurtjes of meer fotograferen op jullie a-ma-zing weddingday?! Dan krijgen jullie de foto’s in zo’n mooiView full post »

titanic – lalalove.nl

Afgelopen zaterdag waren we op een bruiloft in Deventer. Een féest was het. Taart, bubbels, familie en vrienden,View full post »

trouwschoenen! lalalove.nl

Even snel tussendoor…… zijn dit niet de perfecte TROUWSCHOENTJES!! (en natuurlijk de roze allstars) whoopsView full post »

lekker je eigen ding, trouwen! lalalove.nl

Even een te gek stuk over trouwen – op het blog van Arnhems Meisje – waar wij het volkomen mee eens zijn! Klik op deView full post »

bruidspaar september ’12 lalalove.nl

T’is Valentijnsdag!! dat lijkt ons een mooi moment om weer een bruidspaar bekend te maken die we gaan fotograferen ditView full post »

post! lalalove.nl inspiratie

Oooh je zou toch eens zulke leuke post krijgen met Valentijn! of binnenkort een mooie trouwkaart van je vriendin. Als erView full post »

bruidspaar april ’12 lalalove.nl

Terwijl we nog aan de kerststol moeten beginnen zijn we al lekker bruidsshoots aan het plannen voor de lente en zomerView full post »

loveshoots!!! voor arnhemsmeisje.nl

Laat de champagne maar knallen! Een project waar ik zo enthousiast over ben!! De loveshoots voor het blog van ArnhemsView full post »

de bruid, haar lief en de hysterische jurk… lalalove.nl

Een grote blogpost van ons and you’ve gotta love it! Haar hysterische roze jurk en zijn roze das! Grote ballonnen,View full post »

agnes en hans-peter! lalalove.nl

Hahh het is vrijdag, net terug van een shoot en zit nu in mijn zonnige kantoor. Kop koffie binnen handbereik en even eenView full post »

pink! lalalove.nl

Kijk, dit deed lalalove vandaag! we waren in  Nieuw Loosdrecht voor een hippe wedding. Wat een mooie dag, prachtig weerView full post »

vintage trouwen! lalalove.nl

Wil je vintage trouwen? Klik op de foto om meer foto’s te bekijken! De bruid vertelde me dat ze heel veel tips viaView full post »

FACEBOOK ITTWEET ITPIN ITBACK TO TOP